Feesten en partijen

De Beemd is de uitgelezen plek om uw partij of bijeenkomst te organiseren.

Of het nu gaat om een familiedag, een kinderfeestje, een verjaardag, een receptie, een jubileum óf een zakelijke bijeenkomst, vergadering of lezing.

In De Beemd kan het allemaal.

Deze partijen kunnen wij niet alleen voorzien van de dranken, maar door onze moderne keuken is het ook mogelijk om hapjes te serveren.

Ook een een lunch of diner(buffet) behoort tot de mogelijkheden.

Door de multifunctionele bouw kunnen wij partijen organiseren voor groepen tot 500 personen.

De naast de foyer en bar gelegen zalen, genaamd de Waterzolder en Hooizolder kunnen worden gecombineerd tot een grote zaal, waarbij ook de foyer/bar weer betrokken kan worden.

Beide zalen zijn 81m2 groot en gecombineerd is de ruimte dan ook aanzienlijk. De zalen zijn zowel los als gecombineerd af te huren.

Daarnaast beschikt het pand over een ruime moderne sportzaal die wij verhuren voor sportactiviteiten. Echter is ook deze ruimte na het aanbrengen van een speciale beschermvloer, uitstekend te gebruiken voor andere activiteiten.De sportzaal is ook te reserveren voor bijvoorbeeld het vermaak van jonge gasten of voor sportieve elementen die u bij uw partij of bijeenkomst wilt organiseren.

Op de bovenverdieping is een vergaderzaal tot 12 personen gerealiseerd waar kleinere bijeenkomsten, zoals vergaderingen en cursussen georganiseerd kunnen worden.

Multimedia en extra opties

De Beemd beschikt over een modern geluidssysteem. HIerdoor is het mogelijk om in alle zalen ander muziek te draaien en een andere sfeer te creeren. Er zijn tevens diverse draadloze microfoons inzetbaar in deze zalen. Daarnaast is het mogelijk om een beamer in te zetten. De vergaderzaal beschikt over een vaste televisieopstelling met HDMI aansluiting, waardoor tijdens een vergadering of cursus deze ingezet kan worden voor zowel beeld- als geluidsondersteundend matriaal.

Voor feesten en partijen beschikken wij ook over een podium en randapparatuur zoals geluid en licht, welke door inzet van losse elementen in diverse opstellingen overal op de begane vloer van het pand geplaatst kan worden.